Nora framför spisen. Vi eldar konstant nu när det är lite svalare ute. Idag när vi vaknade var det -27! Så idag blir det ingen längre utomhus aktivitet. Tidigare i veckan har det hållt sig mellan -6 till - 17 .

Nu börjar också Nora piggna till. Hon blev förkyld vid jul och hon fick vinter-kräksjuka dagen efter nyårsafton. Det är konstigt, här har vi rest runt i Thailand i 8 veckor utan några som helst problem (tur det) men så fort vi satte foten på svensk mark blev hon sjuk...


Nora på nyårsafton under en promenad. Snö och solsken.

Nyår ja, tid för eftertanke. Samman-fattningen för 2008 för vår del blir minst sagt händelserik. Nora föddes och en helt ny värld öppnade sig. 

Här promeneras det. Härligt vinterväder och det knakar under fötterna när man går. Solen är inte uppe många timmar så det gäller att passa på.  Det blir dock en kortare promenad för vi har bråttom till grannen som bjuder på kaffe gjort på egen rostade bönor.


Ja, det gäller att njuta nu dessa dagar för om en vecka börjar jag jobba. Känns lite konstigt, var har tiden tagit vägen? Hade kunnat vara hemma längre men samtidigt ska det bli skönt att komma igång igen. Samtidigt kommer Joakim och Nora få en härlig vinter/vår hemma :-)